Versterking en overige apparatuur

Als top merk adviseren wij Pink Faun. Mag het ietsje minder, maar moet het nog steeds uitstekend klinken, dan adviseren wij Teac. Heeft u zelf al apparatuur, en wilt u die graag icm de Bach speakers of kabels beluisteren? Geen probleem!

Bach Luidsprekerhuis beschikt over een Pink Faun 2x90i geĆÆntegreerde versterker, gekoppeld aan een Teac UD501 DAC en (gemodificeerde) Advance Acoustic MCD-203 buizen cd speler. Muziek streamen (in HD kwaliteit) kan via de teac UD501 a-synchone DAC icm een Elac Discovery streamer.

Ook beschikken we over een kleinere versterker met geintegreerde DAC . De Teac AI-301DA. Deze is gekoppeld aan een Arcam cd speler. Deze versterker is geschikt voor de kleinere Bach Luidsprekers. Denk hierbij aan de S1 of SU0.5.

Waar de grotere commerciƫle merken vaak goedkopere componenten toepassen, gebruikt Bach uitsluitend hoogwaardige componenten in de luidsprekers. Dat geldt zeker ook voor de (onzichtbare) componenten in de filters, en dat hoor je! (Meer hierover lees je onder het kopje luidsprekers)
Bach Luidsprekerhuis levert alle merken waar Bach Luidsprekers dealer van is. Heel veel luisteren naar verschillende merken apparatuur heeft geresulteerd in een select aantal merken waar Rik Bach in gelooft. Eigenlijk kun je spreken van merken die dezelfde filosofie hebben als Bach: Toepassen van hoogwaardige componenten. Tikkeltje eigenwijs, en daarmee wel bijzonder. Natuurlijk zijn er nog meer merken die fantastisch klinken, wij zijn fan van:
Pink Faun
Teac
Advance Acoustic

n.b. Inkoop, garantie, service en aftersales van apparatuur gebeurt in samenwerking met Rik Bach