Wie ben ik / contact

Zeg Maarten, je moet op je website ook een stukje over jezelf schrijven hoor…..mensen willen weten wie je bent, wat je leuk vindt, en waarom je doet wat je doet….ik heb mijn best gedaan:

Genieten doe ik van gesprekken met personen die weten waar ze het over hebben, daar leer ik veel van. Ik ben dan ook een netwerker, die altijd bezig is mensen om zich heen te verzamelen die ”goed zijn” in wat ze doen. Mensen die hun vak (of hobby) verstaan zeg maar. Eén van de uitspraken waar ik mij volledig in kan vinden is: It’s not important what you know, but who you know.

Ik zelf ben van origine techneut (Engineer) met gevoel voor communicatie. Muziek is mijn hobby, zowel het luisteren naar als het zelf maken van (toetsen, gitaar, percussie). Perfectionisme is mij ook niet geheel vreemd (wellicht volgens sommigen wat zacht uitgedrukt). Ik wil snappen waarom iets werkt zoals het werkt. Is iets stuk, dan maak ik het open.

Bach Luidsprekerhuis is mijn hobby, waarvan ik in de toekomst voor een deel mijn werk probeer te maken. Naast deze hobby werk ik via de NHL Hogeschool bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW) op de watercampus in Leeuwarden. Daar mag ik mij als projectmanager bezighouden met de verbinding tussen onderwijs, bedrijfsleven en de projecten van het CEW. Ook daar geniet ik elke dag weer van.

Ow ja, een tikje eigenwijs ben ik ook wel 😉